Internationaal koerier

Express zending aanbevolen bedrijven

 


Wat is een internationaal koerier?

Internationaal koerier betekend een koerier ie in opdracht berichten of kleine hoeveelheden goederen bezorgt niet alleen in zijn eigen land maar ook in het buitenland. Een koerier die internationaal vervoer levert is een vervoerder die na aanvraag op korte termijn allerhande zendingen vervoert. Soms kan gekozen worden voor verschillende snelheden van vervoer. Voor de ene opdrachtgever is de 'snelheid' (spoed) van het vervoer het belangrijkst, terwijl voor de andere klant 'precies op tijd' en/of de persoonlijke begeleiding van een chauffeur 'van deur tot deur' het belangrijkste is. In de laatste gevallen kan de koeriersdienst 'ad hoc' transporten combineren en ontstaat er een lagere prijs. Koeriersvervoer vindt plaats met allerlei voertuigen van fiets tot vrachtwagen.

Internationale koeriersdiensten kan je opdelen in twee delen. Eén is direct vervoer via de weg, de ander bestaat uit internationaal luchttransport. Swift treedt hier, als internationaal koerier, vooral op als een transportbemiddelaar. Wij zorgen er voor dat uw zending middels de grotere internationale koeriersbedrijven op de plek van bestemming aankomt. Afhankelijk van de afleverlocatie kiezen wij de beste optie voor uw pakket. Zowel in tarief als in dienst.

Internationaal koerier

Met een jarenlange ervaring op het gebied van sneltransport, internationaal transport en distributie en door het gespreide netwerk van koeriers, aangesloten bij Kempen Transport, garanderen wij u een efficiënte en snelle levering. Elk pakket vraagt om een eigen manier van vervoer. Door onze uitgebreide keuze aan transportmiddelen bieden wij u transportoplossingen op maat. Kempen Transport garandeert u een efficiënte en snelle levering van uw zakelijke leveringen en behandelt uw pakketten met grote zorgvuldigheid. Als Koeriersdienst buitenland zijn we gespecialiseerd in het ophalen en leveren van goederen in Frankrijk, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Denemarken en Zwitserland binnen 24 uur en tot 1500 kg en een volume van 30m3!

Kappa internationaal

Op zoek naar een betrouwbaar internationaal koeriersbedrijf voor uw zendingen? Kappa Koerier zorgt ervoor dat uw internationale zending veilig en op de afgesproken tijd en plaats bezorgd wordt. Met ons uitgebreide wagenpark kunnen wij alle soorten vracht onder de juiste condities vervoeren. Onze ervaren internationale koeriers bezorgen op iedere locatie binnen Europa. Als er sprake van spoed is, rijden zij direct door naar de bezorglocatie. Uw zending wordt dan niet gecombineerd met andere zendingen. Waarom Kappa Internationaal Transport? Al het transport in eigen beheer Geen kans op zoek raken van uw zending Bezorgd op afgesproken plaats en tijd Zowel direct als minder spoedeisend

Koeriers internationaal

Bij ANG Group is de distributie in Evergem van uw goederen in uitstekende handen. De doorgedreven logistieke ketting is uw zekerheid voor een totaaloplossing. Een perfecte planning afgestemd op uw individuele eisen zorgt voor een perfecte levering. Samen met al onze ervaren medewerkers garanderen wij u dagelijks een feilloze verwerking van uw goederen. Uw zendingen zijn onze zorg. U kan niet alleen op ons beroep doen voor éénmalige opdrachten, maar ook voor taken op periodieke basis. Dat kan dagelijks, wekelijks of op een ander ritme zijn. Volgens uw wens. Distributiepartners Het familiale karakter zal bij ons altijd bewaard blijven, maar voor distributie van pakketten werken wij samen met alvast twee grote partners binnen de logistieke wereld. Zo doet bijvoorbeeld GLS beroep op ons voor het bezorgen van de vele pakketten. Daarnaast is er ook een coöperatie met DPD, een internationaal franchisenetwerk van pakketvervoerders.

 

Rush express

Wanneer snel handelen hoofdzaak wordt, bent u bij Rush op het juiste adres. U belt, wij vertrekken. Zo eenvoudig is het. Onze koerierdienst doet de naam “sneltransport” alle eer aan. Een sneldienst waarop u kunt vertrouwen sinds 1988. Snel handelen is belangrijk, service eveneens. Rush is meer dan een koerierbedrijf. We zijn bovenal een transportpartner die uw snel vervoer volledig volgens uw wensen uitvoert. Hebt u een klein pakje, dan volstaat een auto. Hebt u palletvervoer nodig? Onze bestelwagens tranporteren tot 8 europallets per keer. Met andere woorden, wij leveren transport op maat. Bovendien gaat Rush verder dan andere koerierbedrijven, letterlijk en figuurlijk. Zo stralen onze chauffeurs de Rush-mentaliteit uit: correct, beleefd en vriendelijk. Kortom: ware vertegenwoordigers voor uw sneltransporten.

 

OVER ONS

  • Een concept van: SEObureau
  • Email: info@kempentransport.be
  • Website: https://www.kempentransport.be/
  • Tel: +32 (0) 48 72 60 703