Express zending

Express zending aanbevolen bedrijven

 


Wat is een express zending?

Express is een synoniem voor snelle levering per koeriersdienst. Een koeriersdienst als bijvoorbeeld DHL, FedEx en TNT maakt gebruik van een eigen netwerk. In dit geval wordt uw pakketje met bestemming Amerika bij u thuis of op uw werk opgehaald door de koerier. FedEx, DHL of TNT zorgt vervolgens dat uw zending in enkele dagen wordt afgeleverd bij de eindontvanger. Ze hebben een eigen douane-afdeling om te zorgen dat de snelheid gewaarborgd blijft. Ze werken met eigen voertuigen (bestelwagens, vrachtwagens), eigen vliegtuigen en eigen mensen. Dit vormt hun eigen netwerk waardoor uw pakket snel kan worden afgeleverd. Een document naar Amerika kan bijvoorbeeld al binnen 24 uur worden afgeleverd. Dat geldt ook voor een importzending uit Hong Kong: binnen 24 uur afgeleverd in Nederland.

Express zending

Wij kunnen dankzij onze gunstige marktpositie uiterst snel goederen leveren tot 1500kg en een volume van 30m3! Moet er een express zending van goederen naar Frankrijk, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Denemarken of Zwitserland, geen probleem! Wij zorgen dat we binnen 24 uur op de plaats van bestemming zijn. Met Kempen Transport kiest u voor een gespecialiseerd transportbedrijf in internationale expresleveringen en koeriersdiensten!

Met spoed pakket versturen

Soms wilt u dat een pakket heel snel bezorgd wordt. Kies dan voor Spoedservice van PostNL. De ideale oplossing voor supersnelle bezorging van uw pakket binnen Nederland. U kiest op het Postkantoor voor aflevering voor 10.00 uur of vr 12.00 uur de volgende werkdag (maandag t/m vrijdag). Met spoed een pakket naar het buitenland versturen? Gebruik dan een Pakket buitenland met Spoedservice. Pakket tot 500 euro verzekeren? Verstuur dan een Aangetekend pakket. Regel direct Vind een Postkantoor Zie ook Volg uw pakket Voordelen van Spoedservice pakket Vandaag voor 17.00 uur aangeleverd? De volgende werkdag voor 10.00 uur bezorgd* Pakket eenvoudig volgen met Track & Trace Pakket tot 500 euro verzekerd Telefonische ondersteuning bij vragen *Met uitzondering van aanlevering op zaterdag. Deze pakketten worden bezorgd op dinsdag. Voor de Waddeneilanden geldt dat het pakket de volgende werkdag voor 17.00 uur wordt bezorgd. Pakketten aangeleverd op vrijdag worden op maandag bezorgd.

Express services

Als u een document of pakket verzendt, dan wilt u precies weten wanneer het aankomt. Als u voor onze Express services kiest, wordt er gegarandeerd dat het pakket snel en op een tijd die u uitkomt afgeleverd wordt. Verzenden met extra aandacht voor snelheid Perfect voor documenten en pakketten Bij Express services wordt extra aandacht besteed aan snelheid. Met een levering op de eerstmogelijke werkdag is dit de juiste keuze als u uw zending snel afgeleverd wilt hebben. Keuze voor gegarandeerde ochtendleveringen Deur-tot-deur Wereldwijd Online uw zending volgen Aanvullende services beschikbaar.

Expresse post versturen

1. Onderwerp Post per expresse versturen 2. Omschrijving Het versturen van expresse post binnen en buitenland 3. Toelichting Expresse post wordt door de Centrale Postkamer verstuurd met DHL Worldwide Express. Als u voor 15.30 uur een expresse stuk aanlevert bij de centrale postkamer dan wordt deze dezelfde dag nog geregistreerd en meegenomen door DHL Worldwide. Vermeld op uw zending altijd duidelijk dat het stuk per expresse verstuurd moet worden, eventueel met het verzekerde bedrag.

AliExpress bezorgt nu binnen een week in Nederland

Nederlanders weten AliExpress steeds beter te vinden voor een hoesje, kabeltje, adapter of andere gadget. De populaire webshop is goedkoop en levert direct vanuit China. Daardoor duurt het soms wel weken voordat een bestelling binnen is. Daar gaat vanaf vandaag verandering in komen. AliExpress en PostNL gaan namelijk samenwerken om een groot deel van de bestellingen binnen vijf tot zeven dagen in Nederland te leveren. Levering binnen 5 tot 7 dagen Hoe komt dat pakketje zo snel op je deurmat? PostNL heeft een internationale tak genaamd Spring Global Delivery Services en die werkt ook in Azi. De bestellingen die via AliExpress gedaan worden, kunnen zo binnen de logistieke keten van PostNL blijven. Daardoor is het sneller in Nederland.

  

OVER ONS

  • Een concept van: SEObureau
  • Email: info@kempentransport.be
  • Website: https://www.kempentransport.be/
  • Tel: +32 (0) 48 72 60 703